Home / Novosti / ZVERSKI UBIO I SILOVAO MALU ANĐU (3): Zatvorenici pokušali da KASTRIRAJU PEDOFILA

ZVERSKI UBIO I SILOVAO MALU ANĐU (3): Zatvorenici pokušali da KASTRIRAJU PEDOFILA

Vladica Rajković (28) iz sela Vratarnica nadomak Zaječara, koji je 9. jula silovao, a potom i ubio troipogodišnju Anđelinu Stefanović, vraćen je u zatvor sa posmatranja iz specijalne bolnice u Beogradu.
Dušanka Stefanović, baka zverski ubijene devojčice, kaže da je čula da je Rajković vraćen u Zaječar i zahteva da krvnik bude najstrože kažnjen.

– Neka ga kastriraju! Nije mu ništa kada su ga vratili sa psihijatrijskog posmatarnja. Ništa njemu ne fali – ogorčena je Dušanka, koja priprema šestomesečni pomen maloj Anđelini.
f345
Ona navodi da se njena ćerka Danijela još nije oporavila od šoka, ali da se neće vratiti svom suprugu u Zaječar, sa kojim ima dvoje maloletne dece.

– Obilazimo Anđelinin grob, a ništa ne znamo kada će da sude njenom ubici. Ni od koga nismo dobili pomoć niti nas ko obilazi – kaže Dušanka, koja živi sa ćerkom Danijelom i suprugom.

Prema nepotvrđenim informacijama, nekoliko zatvorenika pokušalu je zaista da kastrira silovatelja u zatvoru ali je to sprečeno od strane čuvara zatvora.

Pokušali smo da dobijemo i zvaničan odgovor od nadležnih u MUPu ali odgovora za sada nema.
(Alo/Slobodni mediji)

error: