Home / Sport / VIDEO: Zidaneov sin puput oca udario protivnika glavom
zidane

VIDEO: Zidaneov sin puput oca udario protivnika glavom

Luca Zidane nije dobro podnio poraz od Atletico Madrida u gradskom derbiju. Mladi golman Real Madrida udario je suparničkog igrača i dobio je izravni crveni karton, na prvu se čini kako je Luca Zidane krenuo očevim stopama.

No nije baš tako. Golman Realove U-17 momčadi i sin slavnog francuskog nogometaša dobio je crveni karton, ali ne kao otac, zbog udaranja glavom.
Iako video počinje baš u tom trenutku, Luca Zidane prije toga udario je igrača Atletico Madrida. Tada je došlo do naguravanja, a Zinedineov sin bio je oči u oči s jednim od igrača Atletica.

Sudac mu je dao crveni karton zbog onog što je napravio prije toga.Atleticova U-17 momčad pobijedila je Real 4-2. Sve je ovo podsjetilo na čuveni udarac slavnog Zidanea koji je udario Marca Materazzija u finalu Svjetskog prvenstva 2006. godine i dobio je izravni crveni karton.

Bio je to Zidaneov neslavni oproštaj od nogometa. Sva četiri njegova sina igraju u Realu. Enzo igra za Castillu, Luca za U-17 momčad, a Theo i Elyaz su u Realovoj akademiji.

https://www.youtube.com/watch?v=mwQNl0u8-Lo

error: