Home / Zanimljivosti i Zabava / SNIMIO ŽENU DOK VODI LJUBAV U HOTELU SA ŠEFOM: I učinio najbolju stvar ikad…

SNIMIO ŽENU DOK VODI LJUBAV U HOTELU SA ŠEFOM: I učinio najbolju stvar ikad…

Prevareni muž našao je doista originalan način da se osveti svojoj nevjernoj ženi, jer ga je varala sa svojim šefom. Ostavio je preporuku za hotel, na internetu, kakvoj nema ravne! Slikovitim je riječnikom opisao koliko je zadovoljan svakim kutkom hotela, sobe, usluge, koju su besramni ljubavnici koristili. Hotel je ocijenio sa 5 zvjezdica.
vsdfgn

Knjiga žalbi odlično je rješenje za sve djelatnike u turizmu, jer na taj način izbjegavaju konfrontaciju, oči u oči, sa ljutom klijentelom, a nedostaci u usluzi ipak postanu vidljivi poslodavcima. Međutim, ovaj je gospodin pohvalio hotel i njihovo osoblje, iako u njega nikada nije kročio nogom.

Međutim, u isti je taj hotel u potpeticama i izazovno odjevena ušetala njegova žena, ruku pod ruku sa svojim šefom, koji joj je kasnije još jednom, u sobi, na krevetu, u kadi, pokazao ko je pravi gazda.

“Mojoj ženi i njezinom šefu toliko se svidjela vaša soba da su u njoj ostali gotovo do kraja, dok se nisu odjavili iz hotela”, započeo je svoj osvrt na uslugu ljuti muž.mgh4t34

error: